Boerderij de Huppe

Kaasboerderij de Huppe


Ambachtelijk bereid
Onze boerenkaas wordt op een ambachtelijke wijze gemaakt in onze kaasboerderij. Wij gebruiken voor het kaasmaken dagverse melk, rechtstreeks van de koeien van boer en broer Harold van Vilsteren. De koeien lopen de hele dag in de weilanden rond de boerderij. De gehele productie van koe tot kaas is in eigen handen en dat proef je!

Boerenkaas is bereidt van zogenaamde ‘rauwe’ melk. Melk die verder geen enkele behandeling heeft ondergaan. Juist dàt maakt, samen met de ambachtelijke bereiding, de smaak van boerenkaas zo rijk, krachtig en uniek.

 

Landwinkel De Huppe – (H)eerlijk!

Eigen Producten
In onze sfeervolle Landwinkel liggen onze eigen (h)eerlijke zelfgemaakte Boerenkazen op de plank. Naast de gangbare varianten als jong, belegen, oud en overjarig, vindt u ook heerlijke kruidenkazen, baby kaasjes en ons eigen Peperbus pondje. Wat dacht u van een Boerenkaas met ui, paprika en knoflook? Brandnetel kaas? Of een kruidnagel of mosterd kaas?  Ook hebben wij seizoensproducten van eigen land zoals aardbeien, bessen, sla, courgettes, aardappelen en scharreleieren van onze kippen. Daar waar mogelijk wordt het werk gedaan samen met de deelnemers van het leerwerk bedrijf of de zorgboerderij.

 

Cadeaupakketten – Op zoek naar een (h)eerlijk cadeau? 

Origineel cadeau
Voor een origineel cadeau met (h)eerlijke streekproducten en delicatessen kunt u ook bij onze Landwinkel terecht! Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.Wij hebben verschillende cadeaupakketten in onze winkel voor u klaarliggen. Maar zelf een pakket samenstellen is vaak nog leuker, geheel naar eigen wens! Wij pakken het mooi voor u in.

                    

Keuze – (H)eerlijk.

Puur. Uniek. En lekker. U heeft de keuze uit talloze overheerlijke en eerlijke producten van Nederlandse bodem, zoals onze eigen Boerenkaas, pure sappen, diverse soorten wijn en bier, boerenchips, smaakmakers, noten, worst, chocolade…..teveel om op te noemen.

Kom kijken in onze Landwinkel. Bel gerust als u een afspraak wilt maken, meer wilt weten en / of de mogelijkheden wilt bespreken! U kunt mailen naar info@dehuppe.nl of bellen 038 – 460 27 98. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden!

Landwinkel de Huppe

Kleine Veerweg 9

8017 BP  Zwolle

Telefoon : 038 – 46 02 798

Email : info@dehuppe.nl

Website :    http://dehuppe.nl