IJshoeve Bosman

HOEVE B0SMAN

Onze passie ligt in het verzorgen van onze melkkoeien, de paarden en het maken van het ambachtelijke boerenijs, vlees, kaas en andere producten. Dit doen we met veel plezier met ons hele gezin en enkele zeer gewaardeerde helpers. Wij laten u graag zien hoe het leven eraan toegaat op de boerderij via het Klompen pad. Proef en geniet van boerenijs bij het ijs-rustpunt of op ons terras voor de boerderijwinkel.

BOERENIJS
Van dagverse melk maken wij op ambachtelijke wijze ons overheerlijke boerenijs. Het ijs is zacht en vol van smaak en in heel veel verschillende smaken verkrijgbaar. Ook hebben wij glutenvrij en lactosevrij ijs.

KAAS
Vanaf april 2017 hebben wij onze eigen kaas van heerlijke weidemelk. Deze wordt gemaakt door kaasmeester Jan in diverse varianten, van heerlijk naturel tot kruidenkaas. U treft de kazen aan in onze boerderijwinkel.

(H)EERLIJK STUKJE VLEES OP UW BORD
Wanneer wij een van onze weidekoeien slachten, heeft u de mogelijkheid
om u in te schrijven voor een vleespakket van 10kg. Onze weidekoeien staan min. 120 dagen per jaar en tenminste zes uur per dag lekker buiten in de wei. Daardoor is het vlees rijk van smaak.

BOSVROUWTJES PRODUCTEN
Naast het eigengemaakte ijs maken wij ook zelf Bosvrouwtjes Advocaat, boer’njongs, wichter en huwelijk en heerlijke Advocaat cake. Eerlijk en heerlijke producten met een vleugje nostalgie.

BOERDERIJWINKEL
In onze winkel hebben wij een ruim assortiment boerenijs, kaas en Bosvrouwtjes producten. Ook verkopen wij prachtige streekproducten zoals jam, mosterd en honing en cadeaupakketten met een knipoog naar het boerenleven. Of kom langs voor een heerlijk vers schepijsje in meerdere smaken en geniet ervan op ons terras.

Hoeve Bosman
Posthoornweg 38
7781 PK De Krim
Telefoon : 0524 – 57 14 76
Mobiel : 06 – 25 51 38 97
Email : info@ijshoevebosman.nl

Website :    http://www.ijshoevebosman.nl