Melkveebedrijf Zandman

Melkveebedrijf en camping Zandman

SVR camping Zandman in Beerze is een heerlijke plek om lekker rustig te kamperen op een actief boerenbedrijf. Wandel of fiets in het prachtige Overijssels Vechtdal, ga lekker kanoën over de Vecht, gooi een hengeltje uit, slenter door het karakteristieke buurtschap Beerze of wandel in het bos van landschap Overijssel met prachtige zandverstuivingen. Kinderen hoeven zich ook niet te vervelen. Want de pretparken Hellendoorn en Slagharen, Dolle Pret Almelo en Dierenpark Emmen zijn in de buurt!

Camping Zandman is een kleinschalige camping met een apart gedeelte voor seizoengasten en leuke veldjes voor kort-kampeerders. Alle plaatsen zijn voor­ zien van aansluitingen voor elektra. Water en riolering en daarom zeer geschikt voor campers. Het nieuwe sanitair gebouw voldoet aan alle wensen.

Kinderen kunnen zich uitleven op allerlei speeltoestellen, skelters en (onder een afdak) tafeltennis en tafelvoetbal. Er is een fietsenstalling inclusief laadpunten voor de fietsen. Voor de dagelijkse boodschappen en het station kunt u naar Mariënberg, zo’n 3 kilometer van de camping.

Boerderijwinkel

Kaasliefhebbers zitten goed bij de boerderijwinkel van Zandman. Want als één van de weinige boerderijwinkels verkoopt boerderij Zandman De Vechtdal kaas. In 2015 is een start gemaakt met het zelf rijpen van kaas. Om zo een nieuwe verfijnde smaak te ontwikkelen. Deze kaas wordt in het Vechtdal gerijpt gedurende 10 weken op houten planken om zich te ontwikkelen tot in de perfectie, tot een romige Vechtdal Kaas! Klik hier voor de volledige folder over Vechtdalkaas.

Maar ook ijs bereid door lokale producenten met de melk van het eigen bedrijf, wordt verkocht in de boerderijwinkel.

Rondleiding en groepsruimte

Een fietstochtje door het mooie Vechtdal combineren met een bezoek aan boerderij Zandman? Heel graag vertellen de boer en boerin over het leven in en om de stal, zodat mensen een goed beeld krijgen van de melkveehouderij.

Melkveebedrijf en Camping Zandman
Bert en Jolanda Zandman
Marsdijk 4
7736 PL Beerze

Telefoon : 0523 – 25 21 51
Mobiel : 06 – 57 04 06 20
Email : info@zandmanbeerze.nl

Website :         http://www.melkveebedrijfzandman.nl

Virtuele tour : http://www.melkveebedrijfzandman.nl/index.php/virtuele-tour