Herberg de Witte Gans

Herberg de Witte Gans

 

  

 

 

 

 

 

‘In de bossen bij Dalfsen, op tien minuten afstand van Zwolle ligt Herberg de Witte Gans. In dit restaurant met rustieke uitstraling kunt u genieten van gerechten uit de Franse en Mediterraanse keuken. Voor deze gerechten gebruiken de koks verse en o.a. regionale producten.

Herberg de Witte Gans kan uitstekend dienen als startpunt voor uw fiets- of wandeltocht, waarbij u uw auto kunt parkeren op onze ruime eigen parkeerplaats. Na uw activiteit kunt u de dag afsluiten met een goed diner in ons restaurant. Op zondagmiddag kunt u tevens genieten van heerlijk huisgemaakt gebak en / of een smaakvolle lunch o.a. op het prachtig gelegen terras.

Door Michelin beloond met de Bib Gourmand. Deze onderscheiding staat voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.

       

Aldus Michelin: “De Bib Gourmand, het concept van een menu onder de 37 Euro, ongeacht de kookstijl, met seizoensgebonden producten als hoofdrolspeler, is uitgegroeid tot een fenomeen. En dat is voornamelijk te danken aan de restaurateurs die dit concept helemaal hebben omarmd, die creatief aan de slag gaan met hun menu’s en jong en oud geven wat ze willen; lekker eten voor een aantrekkelijke prijs.” In totaal zijn er 134 Bib Gourmand restaurants in ons land. In Overijssel zijn we 1 van de 10 bedrijven met deze onderscheiding voor vakmanschap.’

             

Herberg de Witte Gans
Heinoseweg 30
7722 JP  Dalfsen
Telefoon :  0529 – 43 05 15
Email : info@wittegans.nl

Website :     http://wittegans.nl