Tuinderij van der Kolk

Tuinderij Ernie van der Kolk

Proef het respect voor de natuur!

Tuinderij Ernie van der Kolk verbouwt naast asperges ook diverse soorten zacht fruit.

Rechtstreeks van het land worden alle producten verkocht in de hooiberg waar de boerderijwinkel is ondergebracht. Met respect voor de natuur worden de diverse producten verbouwd en – heel belangrijk – op hun eigen tijd geoogst. Het resultaat van deze werkwijze vindt u terug in de fantastische eerlijke smaak.

Een stukje geschiedenis
In 1987 heeft Ernie van der Kolk de eerste asperges geoogst. Op dat moment waren asperges in dit deel van Nederland nog vrijwel onbekend. In de loop van de jaren heeft het assortiment zich uitgebreid met diverse soorten zacht fruit en nevenartikelen waar ook in de nabije toekomst nog uitbreiding op zal volgen. Inmiddels maken vele restaurants en bakkerijen in de weide omgeving gebruik van het assortiment van Tuinderij Ernie van der Kolk. Naast het feit dat ook de particulier steeds terugkeert voor het (h)eerlijke product is dit een kroon op ons werk!

Boerderijwinkel
In de winkel worden de diverse zelf verbouwde producten verkocht. 17 verschillende soorten asperges worden aangeboden maar ook heerlijke aardbeien, frambozen, kersen, bramen en blauwe bessen. Van al deze producten worden ook nevenartikelen zoals jam, vruchtensaus, zalige wijnen en likeuren gemaakt. Ook voor deze artikelen geldt dat bij de productie uit respect voor ons eerlijke product geen chemische toevoegingen worden gebruikt.

  

Tuinderij Van der Kolk
Hout Es 4
7722 VP DALFSEN
Telefoon : 0529 – 47 15 80
Mobiel : 06 – 55 57 57 69
Email : ernie.vanderkolk@hetnet.nl

Website :    http://www.ernievanderkolk.nl